You're berry sweet!

Omdat ik als random winnaar uit de bus gekomen was in een van de challenges van "2 Sisters on the Blog", mocht ik gastdesigner zijn voor de huidige challenge met als thema "eten en drinken". Ik maakte daarvoor dit heerlijk schattige kaartje!


Materialen
Voor dit kaartje gebruikte ik hoofdzakelijk het "berry sweet"* stempelset van Studio Light / Creative Craftlab. Zowel de aardbeien als de sentimenten zijn van dit set afkomstig. Om een stapeltje aardbeien te creĆ«ren, maskeerde ik steeds een of meerdere aardbeien om zo de stempels over elkaar heen te plaatsen. Vervolgens werden ze ingekleurd met copic markers (R46 en YG03). 


Het konijntje komt van een stempelset van Stampin' Up, namelijk "Made with Love". Hier staan een paar heel schattige diertjes op, en die vond ik helemaal in de stijl van dit kaartje passen. Het konijntje werd ingekleurd met copic marker E43,


De rand van het kaartje zette ik aan met een van de water-reactive dye inks van Studio Light, uit de Yellows serie. Vervolgens werd het geheel afgemaakt met een rood kartonnetje erachter en klaar is het kaartje!

Wil je ook meedoen met de "eten en drinken" challenge van 2 Sisters on the Blog? Kijk dan zeker even hier!

Liefs, Cindy
*affiliate link


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Schudkaartje!

DigiStamp

Let it snow! + trapjeskaart tutorial