Stampin' Up meets Lawn Fawn

Drie op een rij met de leuke Party Animals van Lawn Fawn. Deze keer combineerde ik ze met een stempelset van Stampin' Up om er een kerstkaart van te maken in plaats van een verjaardagskaart.


Het leuke Party Animal stempelsetje vond ik bij Hobbyresort, en daar hadden ze de afgelopen maand ook de challenge "Rood". Dus besloot ik hem te gebruiken voor een kerstkaartje door het met een andere stempelset te combineren en de achtergrond rood te maken.


Naast het Party Animal stempelsetje gebruikte ik "Snow Place" van Stampin' Up (de kerstman, kerstmuts en de tekststempel). Voor de achtergrond gebruikte ik de water-reactive dye inks van Studio Light, waar ik waterspetters en spetters met de acrylic ink aan toevoegde. 


De stempels zelf kleurde ik in met Copic Markers. De snuit van de vos had eigenlijk wit moeten blijven, maar helaas ging er wat mis met de waterspetters waardoor er wat inkt uitliep in de snuit. Leermomentje.... En uiteindelijk het hele gezichtje dus maar oranje gemaakt. Niet helemaal tevreden over, maar wel weer wat wijzer he! 

Liefs, Cindy

Gebruikte Copic Markers: B00, B000, B0000, C00, E00, E000, E0000, E08, E09, E47, R46, T10, Y08, YR16, YR18

*deze post bevat affiliate links

Reacties

  1. Wat een superleuke en vrolijke kerstkaart! Leuke achtergrond ook.
    Ja, dat er mis gaat heb ik ook wel, denk iedereen wel, maar goed opgelost!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Schudkaartje!

DigiStamp

Let it snow! + trapjeskaart tutorial