Party Animal - postzegelkaartje

Oké, eerlijk is eerlijk, dit leuke stempelsetje van mijn dochter vind ik zelf gewoon stiekem ook erg leuk. Jullie zagen hem wellicht al in de vorige post, en ik gebruikte hem meteen nog maar een keer voor het kaartje dat ik jullie vandaag laat zien!


Zoals je misschien ziet ben ik weer aan de slag gegaan met de Postage Collage Die & Stamps van Waffle Flowers. Zo leuk om daar in allerlei verschillende variaties mee aan de slag te gaan. Deze keer dus in combinatie met deze leuke "Party Animal" stempels van Lawn Fawn.


Ik gebruikte verschillende dieren uit het set, alsook een tekststempel en wat accessoires links en recht. Vervolgens maskeerde ik de stempels om met de water-reactive dye inks van Studio Light een gekleurde achtergrond te maken. 


Ook voor het gedeelte met de ballon moest ik een hoop maskeren om de ballonen te kunnen stempelen. Hier maakte ik meerdere foutjes, maar dit heb ik kunnen verbloemen door de ballonnen nog eens los te stempelen en op te plakken. Net doen of het zo hoort, toch? ;) Vervolgens kleurde ik alles in met copic markers, plakte ik het geheel op een contrasterend achtergrondje en werd het kaartje weer een geheel!

Liefs, Cindy

Gebruikte Copic Markers: B04, B05, B06, C00, E09, E21, E25, E27, E29, E43, E47, G07, G14, G94, Y02, Y04, Y08, Y17, YR16, YR18.

*deze post bevat affiliate links


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Schudkaartje!

DigiStamp

Let it snow! + trapjeskaart tutorial