Party Animal

Dochterlief (9 jaar) wilde ook graag haar eigen stempels. Daar wist Sinterklaas natuurlijk wel raad mee! Dus vond ze afgelopen week dit leuke stempelsetje van Lawn Fawn in haar schoen. En die mocht ik natuurlijk ook wel even lenen om even uit te proberen! ;) 


Het stempelsetje heet "Party Animal" en is van Lawn Fawn. Insert schattige diertjes en het is al snel goed voor de 9-jarige, dus ze was helemaal blij met dit cadeautje en ging er meteen lekker mee aan de slag. En ik deed gezellig mee en kleurde alle diertjes in met copic markers. Ik gaf ze links en rechts nog wat feestelijke accessoires, zoals feesthoedjes op hun hoofd en cadeautjes in hun handen. 


Vervolgens knipte ik alles uit en plakte ik ze op een zelfgemaakte achtergrond. Voor deze achtergrond gebruikte ik mijn blending brushes en de water-reactive dye inks van Studio Light.  Hier spetterde ik wat water op, voor het leuke effect. Voor de lucht gebruikte ik tinten uit de "yellow" serie en daarna gebruikte ik twee kleuren uit de "greens" serie voor het gras.


Toen de achtergrond gemaakt was konden de diertjes er dus opgeplakt worden. Er moest natuurlijk ook nog een "happy birthday" stempel bij, en aan de binnenkant stempelde ik "make a wish". Ook deze stempels zitten allemaal inbegrepen in dit setje. Tot slot plakte ik nog een vogeltje dat ik over had er aan de binnenkant bij, en zo werd alles een leuk geheel.


Liefs, Cindy

Gebruikte copic markers: B05, B06, E0000, E000, E08, E09, E25, E21, E43, E47, G14, R46, RV06, T10, Y08, Y38, YR16, YR18.

*deze post bevat affiliate links

Reacties

  1. Wat leuk dat ze haar eigen stempels kreeg, tuurlijk mag mama die lenen! gaaf kaartje met deze leuke diertjes, Cindy!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ah wat leuk een mede stempelaar. mooi kaartje maakte je.
    gr Alma

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Schudkaartje!

DigiStamp

Let it snow! + trapjeskaart tutorial