Vrolijke feestdagen!

Ik vond tussen mijn oude collectie stempels nog een kerstig setje stempels van Stampies/CardDeco. Ik besloot deze eens te gebruiken voor het volgende kerstkaartje op de lijst!


Ik gebruikte de sneeuwpop en het beertje met de kerstboom uit dit setje. Deze kleurde ik in met copic markers en knipte ze vervolgens beide uit. Daarna stempelde ik twee "sneeuwheuvels" op een kaartje met een stempel uit het "Pinguïnpret" stempelsetje van Stampin' Up.


Vervolgens ging ik op dat kaartje verder met de lucht. Hiervoor gebruikte ik twee water-reactive dye inks van Studio Light, uit de blues serie. Toen ik dat klaar had spetterde ik er wat water op, en ook wat sneeuwvlokken met deze acrylic inkt (iets aangelegd met water). Zo ontstond er een mooie winterlucht!


Tot slot hoefde ik alleen nog maar de uitgeknipte stempels op te plakken, het geheel op een kaartje vast te lijmen en een tekststempeltje erbij te zetten (ook uit het Pinguïnpret setje).

Liefs, Cindy

Gebruikte copic markers: B0000, B000, B04, B05, B06, C5, C7, E21, E43, E47, G94, N1, R59, T10, Y04, Y08, Y17, YR16, YR18.

*deze post bevat affiliate links  


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Schudkaartje!

DigiStamp

Let it snow! + trapjeskaart tutorial