Sinterklaas kaartje

Ik kocht onlangs een aantal leuke Sinterklaas stempels en stansen. Leuk om lekker mee aan de slag te gaan nu deze periode er ook weer aan zit te komen!


Het idee voor dit Sinterklaaskaartje zat al in mijn hoofd sinds ik dit winterkaartje maakte. De ingekleurde Sinterklaasstempel lag inmiddels ook al een heel poosje klaar, maar de rest van het kaartje liet nog even op zich wachten. Ik had namelijk wel het idee in mijn hoofd, maar de benodigde materialen niet in huis! Maar toen ik afgelopen weekend op Kreadoe de nieuwe water-reactive dye inks van Studio Light kon kopen, en er een potje acrylic ink van hobbyshop-online met de post kwam, kon ik hem dan eindelijk afmaken!



Materialen
Voor dit kaartje heb ik 2 verschillende stempelsets met elkaar gecombineerd. De stempel met Sinterklaas/Piet/Ozosnel komt van de stempelset "Sint 3"* van Carla Creaties. De cadeautjes en de tekststempel komen van een stempelset van Studio Light/Creative CraftLab; "Pietenpost"*. Alle stempels zijn ingekleurd met copic markers.



De achtergrond heb ik dus gemaakt met water-reactive dye ink* van Studio Light. Hier heb ik wat water en acrylic ink op gespetterd voor het nachtelijke effect. De maan is gemaakt met een 2,5cm pons van Stampin' Up, op geel papier aangezet met "vintage photo" Distress Ink. Om het geheel af te maken heb ik nog dakpannen-papier gebruikt. Deze komt van de action. De dakpannen heb ik aan de bovenkant afgezet met een zwart randje.



Ik ben erg blij met het resultaat! Ik vind het geheel erg leuk zo samen, en ik heb ondertussen nog meer ideeën gekregen voor leuke Sinterklaas kaartjes. Dus tussen alle kerstkaartjes door, zal er wellicht zo nu en dan nog wel een Sinterklaas kaartje tevoorschijn komen!

Liefs, Cindy
*affiliate links



Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Schudkaartje!

DigiStamp

Let it snow! + trapjeskaart tutorial