It's feeling a lot like Christmas!

Ik ging weer aan de slag met een nieuw kerstkaartje, en ik wilde weer eens met wat nieuws experimenteren, namelijk een paar malletjes die ik had liggen voor de bomen op de achtergrond. Ik combineerde dit met een leuke stempel en een soort van zelfgemaakt malletje voor het gras aan de onderkant.


Materialen

Voor dit kaartje gebruikte ik een set van 2 mallen om de bomen op de achtergrond te maken. De eerste mal maskeerde de bomen als het ware, en zo kon ik de blauw/groene achtergrond creëren. Hiervoor gebruikte ik water-reactie dye ink van Studio Light in 2 verschillende kleuren, eentje van de "greens" en eentje van de "blues". Ik spetterde er wat water op voor een leuk effect. Met het tweede malletje werden de bruine strepen en vlekken op de bomen gecreëerd. Hiervoor gebruikte ik eenzelfde soort inkt, maar dan uit de "Browns" serie. Ik zette de bomen zelf vervolgens ook nog ligt aan met deze bruine inkt. Het gras maakte ik tenslotte nog met een groene inkt, ook uit de "greens" serie.


Vervolgens gebruikte ik nog deze leuke eland stempel van de "All Bundled Up" stempelset van Stampin' Up. De tekststempel komt ook uit ditzelfde setje. Ik kleurde de stempel in met copic markers. Ik vind de stempel zelf heel erg mooi geworden. Over de achtergrond zelf ben ik niet meteen heel enthousiast, maar hé, dat hoort ook bij experimenteren hè. Je kunt niet altijd 6 gooien! 


Liefs, Cindy

Gebruikte copic markers: C1, E08, E09, E43, E49, G94, R46.

*deze post bevat affiliate links 

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Schudkaartje!

DigiStamp

Let it snow! + trapjeskaart tutorial