Zomaar - een herfstig kaartje

Ik heb sinds een poosje een Cricut Joy, en daar wilde ik graag even wat mee experimenteren! Ik maakte dan ook met behulp van deze Cricut een leuk herfstkaartje!



Voor dit kaartje heb ik de Cricut afbeeldingen van paddenstoelen en van de gnome laten uittekenen. Ook heb ik in Cricut Design Space een kaartje ontworpen met de contouren van deze paddenstoelen en gnome. Dit heb ik de Cricut laten uitsnijden. 



Ik wilde graag eens uitproberen hoe het zou gaan om een tekeningen gemaakt met de Cricut in te kleuren met copic markers. Ik liet het dan ook tekenen en snijden op speciaal stempelpapier. Vervolgens kleurde ik alles in, en ik ben niet ontevreden met hoe dat gegaan is! Ik was bang dat de inkt van de Cricut pen wellicht wat uit zou lopen o.i.d., maar dat lijkt niet echt het geval te zijn. Ik ga het zeker nog eens wat vaker uitproberen!



Het enige nadeel is dat het snijoppervlak van de Joy niet zo heel groot is (11x16cm). Als je dus een kaartje wilt maken wat je ook nog eens dubbel wilt vouwen, kun je niet zo'n heel groot kaartje maken. Het is dan dus ook een schattig klein kaartje geworden! En wie weet komt er ooit eens een grotere Cricut, om wat grotere exemplaren mee te maken. ;)



Met dit kaartje doe ik graag mee aan Challenge #378 van de Dutch Card Lovers Challenge Blog met als thema "Paddenstoelen", en Challenge #74 van de 4-Season Challenge Blog met als thema "Gnomes".

Liefs, Cindy

Gebruikte copic markers: B04, C1, E00, E11, E21, E25, E29, G07, N1, R46, Y08.
*de post bevat een affiliate link

Reacties

  1. Wat leuk dat je dit met de Cricut gedaan hebt en dat je de afbeeldingen ook nog kon kleuren met Copics, inderdaad maar afwachten of dat gaat met de inkt. Gaaf kaartje, Cindy en heel leuk dat je meedoet met DCL!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaart Cindy, ik had geen idee dat je dat ook met de Cricut kunt doen... Bedankt voor het meedoen met DCL. Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Ellen! Ja zoveel leuke mogelijkheden met dat apparaat!

      Verwijderen
  3. Wat een mooie herfstkaart maakte je net de Cricut, experiment geslaagd!
    Bedankt voor je bijdrage aan onze challenge op het 4 Season blog.
    Grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helemaal leuk deze vrolijke gnoom!! Dankjewel voor je bijdrage aan de DCL challenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke gnome staat er op je kaart.
    Bedankt voor je deelname aan de challenge van 4-Season Challenge Blog.

    Groetjes Nelly (DT 4-SCB)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Schudkaartje!

DigiStamp

Let it snow! + trapjeskaart tutorial