Kerst-raam

Soms begint je aan een kaartje met een bepaald idee in je hoofd, maar wordt het uiteindelijk heel wat anders! Herkenbaar? Zo ging het voor mij in ieder geval bij dit kaartje!


Ik had eigenlijk hele andere plannen met deze DigiStamp van RAMStamps. Hiervoor had ik mijn Cricut nodig, en wilde ik een en ander uitsnijden. Dat werd echter allemaal te klein en het lukte de Cricut niet om dit goed te snijden. Dus moest ik plannen omgooien en wat anders verzinnen. En toen werd dit idee met het raam geboren!


Het raam liet ik ook uitsnijden door de Cricut. Het is uitgesneden op wit linnen papier, welke ik vervolgens met blending brushes inkleurde met inkt in de kleur "Chocolate Chip" van Stampin' Up. Dit gaf ik vervolgens een wat meer houtlook met  de "Hardwood" stempel van Stampin' Up. Hiervoor gebruikte ik de kleur "Early Espresso" (ook van SU). 


De DigiStamp maskeerde ik eerst, om de gekleurde achtergrond te maken. Hiervoor gebruikte ik een water-reactive dye ink van Studio Light, uit de yellows serie, en de kleur Sahara Sand (van SU) voor de vloer. Daarna kleurde ik de DigiStamp verder in met Copic Markers. Tot slot maakte ik het geheel nog af door er een bakstenen achtergrond bij te maken. Hiervoor gebruikte ik de kleur Baked Brown Sugar, ook van Stampin' Up. En zo kreeg je een klein kijkje door het raam!

Liefs, Cindy

Gebruikte Copic Markers: B05, E21, E25, G07, G99, R46, R59, RV04, Y19 & YG03.

*deze post bevat affiliate links. 

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Schudkaartje!

DigiStamp

Let it snow! + trapjeskaart tutorial